Coral el roser

Per la primavera del 1999 (abril) amb el treball i l’afició que tenien un grup de persones inquietes i que ens agradava cantar, va néixer la Coral “El Roser”.
Vam començar uns 25 cantaires, entre homes i dones, amb molta il·lusió. Ara, per motius personals ens hem quedat en 22, comptant amb dos amics de La Granja d’Escarp que venen cada setmana a ajudar-nos, si bé dos dels nostres cantaires, a la vegada van a La Granja.
La nostra directora, l’Assun Florensa, al cap d’un parell d’anys, per assumptes familiars ens va haver de deixar. Vam haver de cercar una altra persona, en Ramón Curcó i Aguilà ens fa ara de Director.
 
Coral el roser
 
Desprès d’assajar un dia a la setmana, l’any 2000, a l’abril vam participar en un macroconcert al Palau Sant Jordi de Barcelona amb motiu de l’acte de commemoració del 150 anniversari de Cant Coral.
Al desembre del mateix any ens vam donar a conèixer, al poble en un concert per Nadal. Hem anat també amb altres corals, a Sant Llorenç de Lleida pel centenari de J.S. Bach. Al febrer del 2002, juntament amb les corals de Torres de Segre, Gimenells i de La Granja d’Escarp van realitzar un concert amb acompanyament d’un quintet de corda i flauta dirigit per L’Assun Florensa amb obres de A.Vivaldi, T.Albinoni i J.S. Bach.
Hem fet actuacions al poble: per les comunions, casaments i per invitació de This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. hem pres part en les Setmanes Culturals que cada any s’organitzen.
 
 
Soc de l'oest
 
 
 
Tema de Lara "Doctor Zhivago"
 
 
 
The lion sleeps tonight "El rei lleó"
 
 
 
La balada d'en Lucas