Llar d'esbarjo

Associació de Mestresses de Casa
 

La nostra associació, és una associació sense ànim de lucre que es va constituir l’any 1991 i que compta amb més de 150 sòcies , el primer local el varem tenir al poliesportiu, després vam anar al bar del Casal Social i actualment tenim un local cedit per This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. al mateix edifici del Casal.

Ens vam constituir en associació per tal d’aconseguir la unitat i la solidaritat de les dones de Massalcoreig i altres associacions afins, per a representar, defensar i promoure els nostres interessos i deures.
Sopar de la matança del porc
 
Amb els anys hem estat capaces de promoure actes i coordinar actuacions amb altres entitats, d’organitzar activitats formatives, culturals i recreatives per a tothom.


Tenim un ampli calendari que comença a l’octubre i acaba al mes de maig, entre els actes més importants cal destacar la matança del porc, una festa que es fa l’últim cap de setmana de novembre i que ja s’ha convertit en tradició al nostre poble, hi assisteixen més de 350 persones del poble i de fora poble, consisteix en fer la matança tradicional del porc i elaborar embotits i un plat típic anomenat “paellada del tosino” que després es degusta en un sopar popular.

Altres actes importants son la trobada de puntaires, sopar de cap d’any, i una estreta col·laboració amb tots els actes culturals que organitza This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.