al contingut a la navegació Informació de contacte

2a ‘Caminada entre flors i l’Aiguabarreig’ per finalitzar la setmana de la dona a Massalcoreig

Una 40a de persones, de totes les edats, han participat a la passejada pels entorns del terme, amb l’objectiu de donar a conèixer l’entorn paisatgístic del poble, fomentar la pràctica de l’esport i reivindicar el feminisme

DIMARTS 16 MARÇ 2021

Massalcoreig ha celebrat avui la ‘Caminada entre Flors i l’Aiguabarreig’,  activitat que el consistori organitza per commemorar el 8 de març, Dia Internacional de la Dona. Donar a conèixer l’entorn paisatgístic del poble, fomentar la pràctica de l’esport i reivindicar el feminisme són els objectius principals d’aquesta passejada, que enguany celebra la segona edició.

Al finalitzar la caminada, que ha durat una hora aproximadament, l’alcaldessa, Montserrat Jové ha agraït la participació a tots els assistents i ha reivindicat, un any més, els drets de totes les dones a viure en una societat justa, feminista i lliure. Enguany i com a novetat, el consistori ha convidat a participar a la caminada a Eulalia Pagès, presidenta del grup Pagès, com a dona de succés empresarial al capdavant del grup editorial lleidatà. Eulàlia ha explicat que quan va assumir la direcció del grup empresarial, era l’única dona que formava part de l’empresa i ara, en l’actualitat, el grup Pagès està format íntegrament per dones, un clar exemple d'empoderament femení.

Al finalitzar els parlaments, hi ha hagut berenar i un obsequi per a tots els participants.