al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra la festa de les dones

Durant tot el cap de setmana les dones del municipi han preparat activitats lúdiques i per a totes les edats que inclouen Escala en Hifi, cercavila, benedicció dels pans i les coques, sortejos que finalitzen dissabte a la nit amb la celebració de Carnestoltes

DISSABTE 09 MARÇ 2019

Massalcoreig celebra aquest cap de setmana la tradicional Festa de les Dones. Durant tot el cap de setmana, les dones del municipi han preparat un seguit d’activitats, per a totes les edats, que finalitzen dissabte a la nit amb la celebració de Carnestoltes.

Els actes van començar divendres al vespre, amb la celebració de l’Escala en Hifi. Festa que se celebra de fa dècades, en la que les dones del poble interpreten diferents actuacions musicals. Dissabte al matí és l’hora de missa i de beneir les 23 coques de sucre que han elaborat elles mateixes i que posteriorment han repartit per totes les cases del municipi, acompanyades per la batucada de Seròs ‘Embatukats’ i de la quitxalla del poble, molts d’ells ja disfressats.

La tarda comença amb la repetició de l’Escala en Hifi, posteriorment ball de nit i finalitza la festa amb discoteca mòbil fins ben entrada la matinada. Meritxell Arbonés, presidenta de l’associació Festa de les Dones, explica que aquesta festa és de les més importants que celebra Massalcoreig de sempre. “Un cap de setmana en què totes les dones del poble fan pinya, des de la més jove fins la més gran i tot el poble i participa. Carnestoltes per nosaltres és més que una festa de disfresses. És un cap de setmana femení, on la figura de la dona és la protagonista i la qual té una participació espectacular”.

Durant tot el cap de setmana és celebren sortejos, cucanyes pels nens i activitats pel carrer.