al contingut a la navegació Informació de contacte

Els Reis d’Orient estrenaran carrossa i mudes al seu pas per Massalcoreig

L’ajuntament amb la col·laboració dels veïns i l’Associació de les Mestresses de Casa han estat preparant durant mesos el nou vehicle reial que portarà a ses majestats, casa per casa a portar regals als nens i nenes del poble.

DISSABTE 07 GENER 2023

Els tres reis d’Orient estrenaran carrossa reial enguany al seu pas per Massalcoreig. Durant mesos, des de l’ajuntament amb la col·laboració dels veïns i veïnes del poble han estat construint la nova plataforma que recollirà a ses majestats a la Plaça del Barranc i els passejarà per tots els carrers del municipi, casa per casa, per entregar personalment els regals a tots els nens i nenes de Massalcoreig.

La regidora Ester Martínez explica que feia temps que la carrossa reial necessitava d’un bon arranjament. “Finalment vam decidir que seria molt millor fer-la nova de trinca, amb fustes noves i robes més adequades a la reialesa”. Així doncs, des de fa mesos i gràcies a la implicació dels veïns i treballadors de l’Ajuntament, s’han retallat nous modelatges amb fusta, canviat els seients i restaurat totes les teles.

Paral·lelament, l’Associació de les Mestresses de Casa, també porta cosint noves vestimentes per a que ses majestats gaudeixin del seu pas per Massalcoreig amb totes les comoditats possibles. “Des de l’ajuntament els estem molt agraïts a les mestresses que des del minut 1 s’han implicat per a fer la cavalcada d’enguany memorable”, apunta Martínez.

Demà, la cavalcada també comptarà amb un ‘photocall’ per a que tots els nens i nenes de Massalcoreig es puguin fer una fotografia amb ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar.

Massalcoreig, 4 de gener de 2023.