al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra el dia de la dona rural

L’ajuntament, amb la col·laboració de la infermera del CAP del poble ha organitzat una seguit d’activitats i xerrades per promocionar l’esport i l’alimentació saludable

DILLUNS 15 OCTUBRE 2018

Una cinquantena de massalcoretgines han participat avui a les activitats que ha organitzat l’ajuntament per commemorar el Dia de la Dona Rural. El matí ha començat amb una caminada de 30 minuts per l’entorn del poble, posteriorment han parat al Parc de Salut del municipi, en el qual la infermera del poble els hi ha ensenyat a com usar i treure rendiment de les màquines instal·lades. Posteriorment han assistit a una xerrada sobre el paper de la dona en el món rural i han finalitzat els actes amb un esmorzar popular. 

Montserrat Jové, alcaldessa del municipi ha agraït a la infermera la seva participació en l’acte d’avui. “Tenim al nostre poble un entorn natural fantàstic per promocionar el senderisme i les rutes saludables. Durant 30 minuts hem caminat un total de quatre quilometres i ens hem aturat a la Plaça Roja per conèixer la utilitat de les màquines del parc  de salut, les quals moltes d’elles no sabíem com fer-les anar i ara gràcies a Marifé Quelle, la nostra infermera, podem realitzar diferents exercissis i taules de pràctiques”, diu l’alcaldessa. 

És la primera vegada que es fa aquest acte al poble. Gràcies a la gran afluència de dones que han participat, l’alcaldessa espera tornar-lo a repetir de cara l’any vinent.