al contingut a la navegació Informació de contacte

Finalitza la reforma integral del cementiri de Massalcoreig

Concretament s’ha dut a terme la tercera i última fase de les obres d’arranjament d’aquest equipament municipal amb la renovació del paviment de formigó i la millora de  la recollida d’aigües pluvials

DIMECRES 21 ABRIL 2021

L’Ajuntament de Massalcoreig finalitza la reforma integral del cementeri municipal. Concretament s’ha finalitzat la tercera i última fase d’aquest projecte, iniciat anys enrere. En aquesta última reforma s’han dut a terme les tasques de pavimentació de l’accés i del passadís lateral del cementiri amb la renovació del paviment de formigó i la millora en la recollida d’aigües pluvials, gràcies a la instal·lació de drenatges, una cuneta central i embornals.

Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que amb aquesta actuació es dóna per finalitzada la reforma integral del cementiri. “Finalment el nostre poble compta amb un cementiri completament acabat amb qualitats i paviments adients a la tipologia edificatòria i al caràcter patrimonial del lloc”, diu l’alcaldessa.

Recordem que en anualitats anteriors es va pavimentar amb lloses prefabricades de formigó i una estesa d’un engravat de pedra matxucada la zona central i els espais residuals entre lloses.

Camí del Sotet

Paral·lelament també s’ha finalitzat l’obra de pavimentació del camí del Sotet, el qual era pràcticament intransitable i presentava molt desgast a causa del pas del temps i dels aiguats. Aquest camí dóna accés a l’àrea recreativa ‘El Sotet’ i comunica també amb la pista poliesportiva. Les obres han consistit en la neteja del terreny, allisament i pavimentació del ferm fins dalt de la carretera.