al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig busca les imatges de la floració més representatives del municipi

L’ajuntament ha organitzat un concurs de fotografia per trobar-les i avui ha fet públiques les dues imatges finalistes. Els guanyadors s’enduran un primer premi de 100 euros i un segon premi de 50 euros a gastar en les botigues i comerços del municipi.

DIMECRES 28 ABRIL 2021

L’ajuntament de Massalcoreig ha organitzat un concurs de fotografia per trobar les imatges de la floració més representatives del municipi.  Les imatges havien de ser de Massalcoreig o quelcom representatiu de Massalcoreig i la seva floració. Cada concursant podia presentar fins a tres propostes. La imatge guanyadora s’endú 100 euros i la semifinalista 50 euros a gastar en les botigues i comerços del municipi.

En total, una quinzena de participants han presentat més d’una quarantena de fotografies. El jurat format per Samuel Ayala, fotògraf del municipi i les regidores de cultura, Nuria i Teresa Farran han estat els encarregats  i encarregades d’escollir d’entre totes les propostes, les dues fotografies que més representen la primavera a Massalcoreig.

Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que el que pretén aquest concurs és trobar fotografies representatives del municipi, de manera que la gent quan les vegi, reconegui ràpidament que es tracta de Massalcoreig. “Aquestes fotografies les usarem en un futur per incorporar-les als objectes de marxandatge de l’ajuntament, tipus ‘souvenirs’  en format postal, tasses i pins o d’altres objectes que ens ajudin a la promoció del nostre poble i el seu entorn”, diu l’alcaldessa.

Les imatges guanyadores han estat en primer lloc ‘El tossal Punxegut florit’ de Raquel Garcia i ‘Primavera a la Badina’ de Mari Carme Vallés. Gràcies a l’èxit del concurs, el consistori preveu repetir aquest concurs cada any.