al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra el 3r torneig d’estiu de pàdel

El campionat, que ha finalitzat avui, ha comptat amb 42 inscrits essent el torneig amb més participació des de què es va iniciar aquesta competició.

DIMECRES 11 AGOST 2021

Massalcoreig ha finalitzat aquest cap de setmana el 3r torneig d’estiu de pàdel. El campionat, obert exclusivament a jugadors del municipi, s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana i ha comptat amb 42 inscrits, 16 dones i 26 homes, convertint-se en el torneig amb més participació des de què es va iniciar aquesta competició, ara fa tres anys. 

Ferran Solanot, organitzador del torneig, s’ha felicitat per l’alta participació amb que ha comptat enguany la competició. “Tenint en compte que és una competició que s’organitza només a nivell del municipi, cada any s’incorporen més participants, enguany hem pogut comptar amb més noies que l’any passat, per tant podem dir que el pàdel es consolida com l’esport majoritari a Massalcoreig”, diu Solanot 

En aquest sentit, l’organitzador recorda que la finalitat amb la qual es va crear aquest torneig és la de fomentar l’esport i els hàbits saludables entre la ciutadania del municipi. “Cada cop aquest torneig està agafant més ressò entre els massalcoretjans i massalcoretjanes, no només entre els participants, també entre les empreses del poble que han volgut col·laborar com a ‘sponsors’ i que cada any en tenim més, als quals també els hem de donar les gràcies”, apunta Ferran Solanot. 

Els guanyadors en la categoria masculina han estat  Albert Flo i Jordi Peralta i en categoria femenina Meritxell Alentà i Sonia Salud. Els quatre primers premiats s’han endut un trofeu per part de l’ajuntament, un xec de 100€ a gastar en la botiga esportiva Wala i un pastis donat per ‘DJ Iphones’. Els quatre semifinalistes han estat premiats amb un pastis Sant Honoré donat per Forn Ambrosio, pastisseria de Massalcoreig. A tots els participants se’ls ha entregat un detall de participació i avituallament pels dies que ha durat el torneig. Durant tot el cap de setmana també s’han fet sortejos de presents donats pels ‘sponsors’. 

L’organització és felicita pel gran èxit del torneig, el qual recorden que s’ha realitzat seguint les normes de seguretat i sanitat que marquen les autoritats sanitàries.