al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra el quart torneig d’estiu de pàdel

El campionat s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana i ha comptat amb una cinquantena d’inscrits.

DISSABTE 20 AGOST 2022

Massalcoreig ha finalitzat avui el 4t torneig d’estiu de pàdel. El campionat s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana i ha comptat amb una cinquantena d’inscrits. L’organització s’ha felicitat per l’alta participació amb que ha comptat l’edició d’enguany la competició. En aquest sentit, Ferran Solanot, membre de l’organització ha explicat que tenint en compte que és una competició que s’organitza principalment a nivell del municipi, cada any s’incorporen més participants, “Agrair també la col·laboració de totes les empreses que hi participen, les quals ens ajuden amb obsequis per sortejar i l’avituallament pels jugadors”, diu Solanot.

Els guanyadors en la categoria masculina han estat Ferran Solanot  i Jordi Astudillo i en categoria femenina Naza Vidal i Ainoa Muñoz. Els semifinalistes Roman Roc i Esteve Ballesté en categoria masculina i Meritxell Arbonés i Meritxell Alentà en la femenina, els quals s’han endut xecs en roba esportiva, un pastis i altres obsequis. Durant tot el cap de setmana també s’han fet sortejos i un sopar popular obert a tot el municipi dissabte a la nit, a les piscines del municipis.  

L’organització recorda que aquesta competició es va crear amb la finalitat de fomentar l’esport i els hàbits saludables entre la ciutadania del municipi. “Cada any augmenta el nombre d’inscrits per tant donem l’objectiu com a complert”, afirma Ferran Solanot.

Massalcoreig, 22 d’agost de 2022