al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra el torneig d’estiu pàdel

El campionat, obert només a jugadors del municipi, ha comptat amb 39 inscrits i s’ha dut a terme durant tot el cap de setmana i seguint estrictament les mesures sanitàries.

DILLUNS 10 AGOST 2020

Massalcoreig ha celebrat aquest passat cap de setmana el torneig d’estiu de pàdel. El campionat, obert exclusivament a jugadors del municipi, s’ha dut a terme durant els vespres de divendres a diumenge i ha comptat amb 39 inscrits, 13 dones i 26 homes.

Els organitzadors, Ferran Solanot i Ismael Gros, expliquen que durant tot el cap de setmana s’han extremat les mesures sanitàries tant entre els participants com entre el públic, mantenint la distància de seguretat entre els assistents, facilitant gel hidroalcohòlic per una bona higiene de mans i assegurant el bon ús de la mascareta entre tots els assistents.

En aquest sentit, l’organització explica que el torneig només s’ha obert a jugadors del municipi per assegurar un campionat lliure de d’infeccions, ja que recordem que Massalcoreig es troba fora de les estrictes restriccions de la resta de municipis del Baix Segre, per tant, limitant l’aforament només a ciutadans del municipi garanteixes una millor prevenció.

El premi per als guanyadors ha estat una pala de pàdel, pels finalistes un pastís Sant Honoré. Durant la tarda de diumenge es van sortejar diferents premis com samarretes, caixes de fruita i altres detalls donats per les empreses col·laboradores.

Les guanyadores en categoria femenina han estat Meri Alentà i Sonia Salud. Finalistes: Meritxell Arbonés i Mercè Pallarés. En categoria masculina, guanyadors: Ferran Colias i Jordi Astudillo. Finalistes: Albert Flo i Alex Vallés.

L’organització és felicita pel gran èxit del torneig i espera poder obrir-lo a altres municipis en un futur.