al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra la 3a edició del “Massabirra”

Durant tot el dissabte els assistents han pogut tastar diferents mostres de cervesa i formatges artesans i altres productes de proximitat.

DIMECRES 08 JUNY 2022

Massalcoreig ha celebrat aquest cap de setmana la 3a edició de la fira de cervesa artesana ‘MassaBirra’. La mostra va començar dissabte a les 17 hores a la plaça del Casal. Durant  la tarda diferents productors de cervesa del territori han donat a provar les mostres de cervesa, de tot tipus, fabricades artesanalment. L’esdeveniment també ha comptat amb foodtrucks de productes artesanals com coques de recapte, panadons i pastissos, tots ells fets amb productes de proximitat.

El consistori ha repartit també mostres de diferents formatges als assistents. Dissabte al vespre, la plaça és va amenitzar amb música en directe per part del grup ‘Doble Cara’ i posteriorment música fins ben entrada la matinada a càrrec de Dj’s locals.

Les regidores Nuria i Teresa Ferran s’han mostrat molt satisfetes d’aquesta tercera edició, la qual consolida el ‘Massabirra’ com a la fira de la cervesa artesana del Baix Segre.