al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig dona la benvinguda als 10 nadons nascuts entre 2019 i 2020

Concretament són vuit nadons vinguts enguany i dos l’any passat. Feia molts anys que el municipi no gaudia d’un creixent de la natalitat tan elevat.

DIMARTS 08 DESEMBRE 2020

L’ajuntament de Massalcoreig dona la benvinguda als nounats al municipi. El consistori ha convocat a les 10 famílies que van tenir un fill durant l’any passat i el 2020, per felicitar-les, saludar als nouvinguts i fer-los entrega d’un obsequi.
Concretament són vuit nadons nascuts enguany i dos l’any passat. Aquesta iniciativa pretén no sols donar la benvinguda als nadons, sinó també apropar el consistori a les famílies i facilitar-los tota la informació que requereixen sobre l’ajuntament i les seves regidories.
Montse Jové, alcaldessa de Massalcoreig, explica que feia molts anys que el municipi no experimentava un creixement tan pronunciat de la natalitat. “Generalment al municipi comptàvem amb dos, tres naixements per any. Enguany n’hem sumat vuit, potser feia més de dos dècades que no comptàvem amb tants nounats al poble”.
El consistori ha obsequiat a les famílies amb llibres de comptes i un cd de cançons de bressol i un val per a tramitar el carnet de la biblioteca. “Sabem que l’amor pels llibres i per la lectura creix en la família, per aquest motiu obsequiem amb aquest lot adreçat a cada nadó, per iniciar-los a llegir en família i a la creació de la seva pròpia biblioteca personal”, apunta l’alcaldessa.
És la primera vegada que el consistori ha dut a terme aquesta iniciativa, la qual espera seguir celebrant els anys vinents.