al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig homenatja la infermera del poble la qual es jubila després de 25 anys de servei

El consistori li organitza un emotiu comiat amb la col·laboració de la ciutadania del municipi

DIVENDRES 18 MARÇ 2022

Mari Fe Quelle Alonso és el nom de la infermera que durant 25 anys ha donat servei al municipi de Massalcoreig i que avui es jubila. El consistori, juntament amb la col·laboració de la ciutadania, li han organitzat un emocionant homenatge de comiat. Alcaldessa, regidores i regidors, personal de l’ajuntament i ciutadania no han faltat al comiat de Mari Fe, la qual visiblement molt emocionada ha agraït a tot el poble que l’hagi acollit tan bé durant tots aquests anys.

Ja feia setmanes que els veïns i veïnes de Massalcoreig organitzaven una recol·lecta per fer-li un bon detall de comiat, amb la col·laboració de la farmàcia, la qual disposava d’un pot per qui volgués fer alguna donació. A part el mateix ajuntament, personal de l’ajuntament i persones particulars han volgut, a més, fer entrega dels seus propis obsequis. “Marí Fe és una persona molt estimada al poble, l’any passat preveient que s’acostava la data de jubilació, vam voler que fos ella la pregonera de Festa Major”, apunta l’alcaldessa Montse Jové

La ciutadania de Massalcoreig també està molt agraïda a Mari Fe pel servei de tots aquests anys, “Sempre ens hem sentit acompanyats, inclús els moments més durs de la pandèmia, ella sempre ha estat al nostre costat, al peu del canó”, diu Ester Martínez, regidora de sanitat. La infermera s’ha acomiadat amb un “us portaré sempre al cor” i una ovació d’aplaudiments per part dels assistents.