al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig reparteix flors per commemorar el Dia de la Mare

De la mà de la Comissió de Festes, el consistori ha fet arribar una planta a cada casa del municipi, per agrair-los el gran esforç que han dut a terme les darreres setmanes de confinament

DIUMENGE 03 MAIG 2020

La Comissió de Festes de Massalcoreig ha commemorat el Dia de la Mare, repartint una planta per cada casa del municipi. Amb aquest gest, el consistori ha volgut agrair el gran esforç i sacrifici de tota la ciutadania durant aquestes darreres setmanes de confinament, complint correctament les normes dictades a causa de l’estat d’alarma, aconseguint la xifra de 0 casos de Coronavirus al municipi.

Teresa Farran, regidora de festes, explica que amb aquestes flors es vol portar color a les cases, tot esperant que poc a poc vagi finalitzant l’estat d’Alarma. “La Comissió de Festes avui ha volgut agrair a tot el poble, però especialment a les mares, el seu coratge i valentia per haver respectat el confinament, sobretot amb la força i bona voluntat que és necessita quan tens infants a casa”, diu Farran.

La regidora agraeix el sacrifici a tota la ciutadana, “gràcies a aquest gran esforç hem aconseguit un poble lliure de Coronavirus”, apunta la regidora.

En total s’han repartit més de 180 plantes en tot el municipi.