al contingut a la navegació Informació de contacte

Nova seu de l’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud

Situada a Aitona. S'ha presentat de la mà d el director dels Serveis Territorials del Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Jaume Montfort Samà,

DILLUNS 10 MAIG 2021

La nova seu de l’Agrupació de Secretaries de Jutjats de Pau del Segrià Sud s’ha habilitat a la part inferior de l’edifici de l’Ajuntament d’Aitona va entrar en funcionament el passat 3 de maig. Dona cobertura a una població de més de 8.000 habitants, corresponent als municipis d’Aitona, Seròs, La Granja d’Escarp, Maials, Massalcoreig, Llardecans, Sarroca de Lleida i Almatret. Els funcionaris que ocupen el lloc es desplaçaran a tots els municipis per atendre els diferents jutjats de pau.

 

Els municipis del sud del Segrià, per la seva proximitat i població conjunta superior als 7.000 habitants, poden mancomunar per llei la secretaria dels respectius jutjats de pau. Així, els ens locals que s’hi han adherit consideren que aquesta agrupació de les secretaries dels jutjats de pau, a banda de rendibilitzar costos, millorarà la prestació del servei que ara es dona a la ciutadania dels diferents municipis; donat que la secretaria és atesa per funcionaris de l’Administració de Justícia, sense cost per als ajuntaments.