al contingut a la navegació Informació de contacte

L’escola de Massalcoreig rep el 1r premi del concurs del Passadís del Terror

Es tracta d’un concurs organitzat arreu de l’estat espanyol per l’empresa de material escolar Lyreco, en el qual hi participen centenars d’escoles i que està dotat amb un premi de 2.500 euros per gastar en material escolar

DIJOUS 14 NOVEMBRE 2019

L’escola de Massalcoreig guanya el primer premi del concurs del ‘Passadís del Terror’ que l’empresa de material escolar Lyreco va organitzar per la castanyada i en el qual hi van participar centenars d’escoles d’arreu d’Espanya. El concurs consistia en guarnir un dels passadissos de l’escola amb motius de terror. El premi està dotat de 2500 euros per gastar en material escolar.
 
Francis Martínez, directora de l’Escola, explica que participar en aquest concurs va ser molt motivador pels nens i nenes de l’escola. “Hem iniciat el curs amb moltes novetats, aportant noves metodologies, canvis en els espais d’aprenentatge, incús jo mateixa he començat a l’escola aquest curs escolar. Participar a aquest concurs ens ha servit aprendre a treballar en equip, amb molta motivació. Hem aprés a fer estructures decoratives i diferents manualitats de terror. Un cop el passadís va estar finalitzat, vam obrir l’escola al poble, per a que els veïns i veïnes de Massalcoreig poguessin venir a veure l’obra dels nens i nenes i així també fomentar l’escola col·laborativa entre els veïns”
 
La directora ha afirmat que amb el premi compraran una impressora d’alta qualitat, i material necessari per l’escola. “Ahir mateix ens van informar que havíem guanyat el concurs, però ja teníem clar que volíem una bona impressora, valorada en més de 1000 euros, per poder imprimir amb alta qualitat imatges i fotografies”· Amb la resta del premi compraran material necessari per l’escola.