al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra la Festa Major d’estiu

El municipi commemora aquests dies la festivitat del seu patró Sant Bartomeu amb un seguit d’actes adaptats a les mesures socials i sanitàries.

DILLUNS 24 AGOST 2020

Massalcoreig ha començat el passat cap de setmana a celebrar la Festa Major d’estiu en honor a Sant Bartomeu, patró del municipi. La celebració ha comptat amb un segut d’actes que han tingut lloc cada dia, finalitzant al vespre avui amb el castell de focs.
Divendres el pregó de Festa Major va ser a càrrec del ‘Sr Postu’  i posteriorment una sessió de cinema a la fresca. Dissabte per la tarda és va omplir el poble de música amb l’actuació pels carrers del municipi de la Bandarra Street Orkestra i a la nit un concert de tribut a Queen. Previ al concert és van coronar als hereus d’enguany (A manca de pubilles). Diumenge els més petits van poder gaudir de jocs de fusta a l’espai del Sotet i d’un tobogan aquàtic a la Costa del Molí. Durant el dia també es van poder sentir sardanes a càrrec de la cobla de Tàrrega i va finalitzar la nit amb l’actuació del Circ de la Sal.
Durant el seu pregó, l’alcaldessa Montse Jové, va recordar que tot i que no era la festa major prevista al mes de gener no volia deixar al poble sense poder celebrar les seves tradicions. “Creiem que les veïnes i els veïns de Massalcoreig es mereixen un petit respir i poder gaudir de la festa major. Trobarem a faltar el ball, les penyes, els esmorzars populars... Però això no ha de fer que deixem de gaudir de les nostres tradicions, això sí, d’una altra manera. Tot i així, la Festa Major l’hem preparat pensant que tots i totes hi tinguem cabuda i puguem passar una bona estona”, recorda Jové.
La Festa Major clourà avui, dia de Sant Bartomeu, amb focs artificials.