al contingut a la navegació Informació de contacte

Massalcoreig celebra la matança del porc

Més de 220 persones van participar a aquesta tradicional festa d’aquest poble del baix Segrià, després que l’associació de dones del municipi s’encarregués de cuinar els àpats i fer el ‘mandongo’.

DIUMENGE 01 DESEMBRE 2019

Massalcoreig ha celebrat aquest cap de setmana la tradicional festa de la matança del porc, que sempre celebra a principis de desembre. Un total de 220 persones van assistir a la menjada popular que va tenir lloc ahir a la nit, entre elles, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Ferran Accensi, l’alcaldessa de Soses, Sandra Marco i l’alcalde de la Granja d’Escarp, Manel Solé, que van acompanyar l’alcaldessa Montse Jove i la resta dels regidors del consistori durant el sopar. 

Les membres de l’associació de dones del municipi van ser les encarregades de preparar l’àpat per a tots els comensals, servir-lo i de fer el “mandongo”, consistent en botifarra negra, llonganissa i xoriç roig per a tothom. 

Duran la festa, es podia comprar una gorra solidària per participar a la campanya “Posa’t la Gorra’ la qual recapta diners pel càncer infantil. La diada va finalitzar amb ball fins ben entrada la matinada.