al contingut a la navegació Informació de contacte

Tret de sortida a les jornades culturals de Massalcoreig

Durant cinc setmanes la regidoria de cultura de l’ajuntament ha organitzat un seguit d’activitats, per a totes les edats, entre les que trobem xerrades, activitats esportives i un ‘scape room’

DILLUNS 10 MAIG 2021

La regidoria de cultura de l’ajuntament de Massalcoreig ha organitzat les ‘jornades culturals 2021’. Durant cinc setmanes es duran a terme, de divendres a diumenge, un seguit d’activitats entorn la cultura i el lleure, que fomentaran dels més petits als més grans, l’esport, els hàbits saludables i el divertiment.

El tret de sortida de les jornades culturals el van donar els nens de l’escola ‘Zer Oliver’ de Massalcoreig el passat dia 29 amb una exposició de quadres i diferents manualitats realitzades per ells mateixos. També duran el dia de la mare, el passat 2 de maig l’AFA (associació de Famílies d’Alumnes) van organitzar una parada de venta de flors i plantes, per a que cap mare es quedés sense cap regal en el seu dia.

Les activitats aquest cap de setmana van començar divendres dia 7 de maig. Els nens de l’escola van col·laborar en la campanya ‘Let’s clean up!’ organitzada per l’Agencia Catalana de Residus. Durant tota la tarda van recollir la brossa i residus que van anar trobant pels carrers i parcs del municipi. Montse Jové, alcaldessa del municipi, reconeix que campanyes com aquestes ajuden a conscienciar als nens i nenes sobre la quantitat de residus que llancem de forma incontrolada a la natura. “Des del municipi no descartem organitzar paral·lelament altres campanyes similars que serveixin per a que els nens i nenes de Massalcoreig aprenguin a estimar el municipi i els seus entorns”

Durant el matí de dissabte s’han dut a terme al poliesportiu, esports per tot l'alumnat de l'escola, organitzat pel Pla Català de l'Esport i l’escola ‘ZER Oliver’. Els alumnes han pogut jugar plegats a hoquei, futbol i altres esports, conjuntament, i així aprendre a valorar el companyerisme i la igualtat entre nens i nenes. Finalment i per acabar aquest cap de setmana, l’ajuntament ha organitzat per totes les famílies que ho volguessin, una sortida amb bicicleta per l’aiguabarreig i els entorns de Massalcoreig.

L’alcaldessa recorda que totes les activitats s’han organitzat prenen les mesures sanitàries corresponents i amb inscripció prèvia. La setmana vivent el municipi acollirà la xerrada "Internet Segura" a càrrec dels Mossos d'Esquadra, l’ Escape Room "Escola de detectius" a càrrec de Duck Out escape i un taller d’ "iniciació a la lectura" i presentació del grup de lectura, per part de Mª Antonieta Gili.