al contingut a la navegació Informació de contacte

Trobada d’escoles ZER a Massalcoreig

Organitzada per l’AFA de Massalcoreig, ha aplegat 170 persones de les escoles de la Granja d’Escarp, Maials, Llardecans i Massalcoreig.

DILLUNS 09 MAIG 2022

L’AFA (Associació famílies d’alumnes) de l’escola ZER (Zona Escola Rural) l’Oliver de Massalcoreig ha organitzat una jornada amb els pares i alumnes de les escoles ZER de Llardecans, la Granja d’Escarp i Maials. Un total de 170 persones, 100 adults i 70 nens i nenes, han participat en un seguit d’activitats, tallers i concerts musicals.

El dia a començat al Sotet, a les 10 del matí, amb una xerrada de la directora de l’escola de Massalcoreig, Francis Martínez, la qual ha agraït la realització d’aquest esdeveniment, molt educatiu i lúdic pels nens i nenes que hi han participat, especialment ara després de més de dos anys de pandèmia.

El dia ha continuat amb dos tallers sobre natura i ornitologia, en els quals alumnes de totes les edats, han pogut conèixer la fauna i la flora d’aquest ecosistema únic a la Península Ibèrica, com és l’Aiguabarreig. Un cop finalitats els tallers, pares i nens han pogut gaudir d’un vermut electrònic enmig de la natura.

Per la tarda, les activitats s’han dut a terme al Casal de Massalcoreig, després d’un dinar popular, pares, nens i nenes han pogut gaudir d’una tarda d’entreteniment i ball a càrrec del grup d’animació infantil La Cremallera.

Ainoa Muñoz, presidenta de l’AFA de Massalcoreig s’ha mostrat molt agraïda per l’alta participació  de les escoles dels municipis veïns. “Hem de seguir organitzant aquest tipus de trobades, ja que no sols fomenten valors educatius, també milloren la convivència i ens agermanen entre els municipis veïns”