al contingut a la navegació Informació de contacte

Vermut literari i exposició de cotxes clàssics per commemorar el ‘Dia Mundial de la Poesia’ a Massalcoreig

Per segon any consecutiu, el municipi organitza una lectura popular de poemes amb la finalitat d’apropar la poesia i la lectura a la ciutadania.

DILLUNS 21 MARÇ 2022

Massalcoreig organitza, per segon any consecutiu, un vermut literari per commemorar el ‘Dia Mundial de la Poesia’, al qual s’hi ha sumat enguany, una exposició de cotxes clàssics.

Durant tot el matí, la plaça del Casal ha aplegat una exposició de cotxes clàssics i antics, organitzada per l’entitat ‘Amics del Transport’ i la qual ha aplegat més d’una 30a de vehicles. Els conductors han aprofitat la floració del Baix Segre per organitzar una ruta pels municipis florits, aturant a Massalcoreig per oferir un esmorzar a popular a tots aquells curiosos que s’han apropat a observar els vehicles antics.

D’altra banda, el consistori ha organitzat per segon any consecutiu, un Vermut Literari per commemorar el ‘Dia Mundial de la Poesia”. L’acte ha començat a les 12 de migdia amb la lectura de diferents poemes i peces literàries a càrrec de la ciutadania de Massalcoreig. Montse Jové, alcaldessa, explica que la finalitat d’aquest vermut és apropar als veïns i veïnes del poble la cultura mitjançant la lectura i la poesia. “Tothom qui ho vulgui pot participar, ja sigui llegint una peça d’algun escriptor com peces de creació pròpia. Al municipi, gràcies a la participació ciutadana i liderats per la nostra veïna Maria Antonieta Gili, s’ha impulsat un grup de lectura que motiva a tots aquells que en vulguin formar part, a la lectura, la comprensió literària i la cultura”.

Dones i homes, joves i grans, han llegit en aquest acte el qual ha finalitzat amb un vermut per a tots els assistents.