al contingut a la navegació Informació de contacte

Rutes

Visita a la zona de confluència dels rius Segre i Cinca.

 

Distància

7 Km.
Desnivell 12 m.
Senyalització No senyalitzada
Durada

2 h 30 min

Dificultat Molt fàcil
 

Aquesta ruta, ens porta entre camps de fruiters fins arribar al riu Segre, passant pel costat de les restes del monestir de Santa Maria d'Escarp, es segueix el final d'aquest riu fins trobar el Cinca.

L'itinerari comença a Massalcoreig. Es surt pel camí en direcció a la Granja d'Escarp, el camí es asfaltat. Es segueix durant uns 800 metres fins trobar una cruïlla i es gira cap a la dreta deixant el camí asfaltat, al arribar a la riba, llavors es gira a l'esquerra i es segueix el camí durant una mica menys de 2 kilòmetres fins que tornarem a trobar el camí asfaltat. Continua en direcció a la Granja d'Escarp fins trobar les restes del monestir cistercenc de Santa Maria d'Escarp, es creua la carretera vella i es passa per darrera del monestir seguint el camí i passant pel davall del pont vell. En aquest punt, es segueix el tram final del riu Segre abans de que es trobi amb el Cinca.

Al arribar a la confluència dels dos rius seguirem el camí, pujant ara pel costat del riu Cinca. Es segueix el camí fins arribar al lloc on hem deixat el camí asfaltat, pel que es torna cap a Massalcoreig.

Depenent de l'època de l'any, es recomana portar un repelent per als mosquits així com a protecció solar i aigua per veure.

ruta.jpg