al contingut a la navegació Informació de contacte

Associació de Jubilats

L'associació "l'Estel de Ponent" va ser fundada l'any 1989 per la iniciativa d'un grup de persones preocupades per combatre la soledat que sovint acompanya el procés de fer-se gran. Van creure que associar-se seria la millor manera de compartir vivències amb altres persones en situacions similars, ja siguin del poble o d'altres indrets. Inicialment, l'associació comptava amb prop de 300 socis i va establir el seu primer local al bar del casal. Posteriorment, es va construir un local propi al mateix casal social, cedit per l'Ajuntament, el qual continua sent la seu actual de l'associació.

El local està obert tots els dies de l'any, excepte durant els mesos de juliol i agost, quan només s'obre els diumenges, i ofereix servei de bar. En l'actualitat, l'associació compta amb 150 socis.

Quant a les activitats, el 31 d'octubre, coincidint amb la festivitat de Tots Sants, s'organitza la castanyada. Durant l'any, sovint es realitza una o dues sortides culturals. Els primers diumenges de cada mes es fa un berenar per a tots els socis. A més, s'organitzen celebracions en honor a Santa Llúcia i Santa Àgueda. A la primavera, es sol celebrar un dinar en homenatge a les persones grans.

Així mateix, com altres associacions municipals, col·laborem estretament en tots els esdeveniments organitzats per l'Ajuntament.

jubilats.jpeg