al contingut a la navegació Informació de contacte

Associació de Mestresses de Casa

La nostra associació, és una associació sense ànim de lucre que es va constituir l’any 1991 i que compta amb més de 150 sòcies , el primer local el varem tenir al poliesportiu, després vam anar al bar del Casal Social i actualment tenim un local cedit per l'Ajuntament al mateix edifici del Casal.
Ens vam constituir en associació per tal d’aconseguir la unitat i la solidaritat de les dones de Massalcoreig i altres associacions afins, per a representar, defensar i promoure els nostres interessos i deures.
 
Amb els anys hem estat capaces de promoure actes i coordinar actuacions amb altres entitats, d’organitzar activitats formatives, culturals i recreatives per a tothom.

 

Tenim un ampli calendari que comença a l’octubre i acaba al mes de maig, entre els actes més importants cal destacar la matança del porc, una festa que es fa l’últim cap de setmana de novembre i que ja s’ha convertit en tradició al nostre poble, hi assisteixen més de 350 persones del poble i de fora poble, consisteix en fer la matança tradicional del porc i elaborar embotits i un plat típic anomenat “paellada del tosino” que després es degusta en un sopar popular.

Altres actes importants son la trobada de puntaires, sopar de cap d’any, i una estreta col·laboració amb tots els actes culturals que organitza l'Ajuntament.

01a27595-a5e4-4312-8c5c-c801361eb7e4.jpg