al contingut a la navegació Informació de contacte

Associació de Dones de Massalcoreig

La nostra associació és una entitat sense ànim de lucre que va ser constituïda l'any 1991 i compta amb més de 150 sòcies. En els seus inicis, vam disposar d'un local al poliesportiu, posteriorment ens vam traslladar al bar del Casal Social, i actualment disposem d'un local cedit per l'Ajuntament al mateix edifici del Casal.

La nostra formació com a associació té com a objectiu principal aconseguir la unitat i la solidaritat entre les dones de Massalcoreig i altres associacions afins, així com representar, defensar i promoure els nostres interessos i deures.

Al llarg dels anys, hem estat capaces de promoure actes i coordinar actuacions amb altres entitats, organitzar activitats formatives, culturals i recreatives per a tothom.

Disposem d'un ampli calendari que s'estén des d'octubre fins al mes de maig. Entre els actes més rellevants destaca la matança del porc, una festa que se celebra l'últim cap de setmana de novembre i que ja s'ha convertit en una tradició al nostre poble. Hi assisteixen més de 350 persones del poble i de fora del poble, i consisteix a fer la matança tradicional del porc i elaborar embotits, així com un plat típic anomenat "paellada del tosino" que després es degusta en un sopar popular.

Altres actes destacats són la trobada de puntaires, el sopar de Cap d'Any i la nostra estreta col·laboració amb tots els actes culturals organitzats per l'Ajuntament.

Assoc. dones.png