al contingut a la navegació Informació de contacte

Associació Jovent de Massalcoreig


L'Associació Jovent de Massalcoreig és una entitat sense ànim de lucre que va ser fundada amb l'objectiu de promoure la participació activa dels joves en la vida comunitària, cultural i social del municipi. Està formada per un grup de joves compromesos amb el seu entorn i amb ganes de generar canvis positius.

La missió de l'Associació Jovent de Massalcoreig és proporcionar un espai on els joves puguin expressar les seves opinions, desenvolupar les seves habilitats i contribuir al desenvolupament de la seva comunitat. A través de diferents activitats i projectes, l'associació busca fomentar la participació ciutadana, promoure la cultura local i impulsar accions de caràcter social i solidari.

Entre les seves activitats destaquen tallers, xerrades, concerts, activitats esportives i altres esdeveniments pensats específicament per a joves. A més, col·laboren estretament amb altres entitats locals i l'Ajuntament en l'organització d'activitats i esdeveniments destinats a promoure el benestar i el creixement personal dels joves de Massalcoreig.

En definitiva, l'Associació Jovent de Massalcoreig és un espai dinàmic i participatiu que busca oferir oportunitats i recursos per al desenvolupament integral dels joves i contribuir al seu benestar i al progrés de la comunitat.

jovent massalcoreig.png