al contingut a la navegació Informació de contacte

AMPA

L'Associació de mares i pares d'alumnes (AMPA) del CEIP de Massalcoreig es va crear sense cap ànim de lucre l'any 1982 per defensar i fer valer els drets i obligacions dels alumnes i coordinar mitjançant aquesta agrupació, la voluntat de tots els pares per aconseguir que els nostres fills tinguin una bona educació i un col·legi amb les mateixes prestacions que qualsevol altre de les grans ciutats.

escola-mini.jpg

Comptem amb 61 socis que són tots els pares dels alumnes i col·laborem estretament amb la direcció del centre.

Des d'abans de començar el curs escolar, la Junta ja es reuneix per demanar, classificar i fer arribar els llibres a tots els nens.

Coordinem activitats extraescolars, que en aquests moments són dos, anglès dirigit per l'acadèmia English Centre i música pel Centre Musical “Clau de Sons”.

Organitzem les activitats d'esbarjo del centre, per Nadal rebem la visita del Pare Noel i es fa cagar el tió als més petits. Al febrer s'organitza el carnestoltes, els nens ajudats pels professors es confeccionen les seves disfresses i desprès fan una cercavila .

Per Sant Jordi es celebra el dia del llibre, a la plaça hi ha una parada amb llibres i roses i una exposició dels dibuixos que amb motiu d'aquesta festa fan els nens. Per la tarda un grup d'animació s'encarrega de fer jocs i s'acaba amb un berenar al centre escolar.
El primer diumenge de maig coincidint amb el dia de la mare, s'organitza el dia de les plantes. Les recaptacions d'aquestes vendes es destinen a les festes i excursions que es programen durant l'any escolar.

A l'igual que altres associacions municipals col·laborem estretament en tots els actes que organitza l'ajuntament, com poden ser la Setmana cultural, les festes majors i les estades de Nadal i Setmana Santa.

2017-10-22-PHOTO-00000308.jpg