al contingut a la navegació Informació de contacte

AFA

L'Associació de Famílies d'Alumnes (AFA) de l'Escola de Massalcoreig va ser fundada sense ànim de lucre l'any 1982 amb l'objectiu de defensar i garantir els drets i deures dels alumnes, així com coordinar els esforços dels pares per assegurar una educació de qualitat i equipar el col·legi amb les mateixes prestacions possibles. Actualment, comptem amb 61 socis, els quals són els pares de tots els alumnes, i mantenim una estreta col·laboració amb la direcció del centre.

escola-mini.jpg

Abans que comenci el curs escolar, la Junta de l'AFA es reuneix per sol·licitar, classificar i lliurar els llibres a tots els estudiants.

Coordinem activitats extraescolars, en l'actualitat n'hi ha dues: classes d'anglès impartides per l'English Centre i classes de música a càrrec del Centre Musical "Clau de Sons".

Organitzem les activitats de lleure del centre. Durant les festes de Nadal, rebem la visita del Pare Noel i celebrem la tradició de fer cagar el tió amb els més petits. Al febrer, organitzem el carnestoltes, on els nens, amb l'ajuda dels professors, preparen les seves disfresses i després participen en una desfilada.

Pel dia de Sant Jordi, celebrem el Dia del Llibre a la plaça amb una parada de llibres i roses, a més d'exposar els dibuixos que els nens fan amb motiu d'aquesta festa. A la tarda, un grup d'animació organitza jocs i es finalitza amb un berenar al centre escolar.

El primer diumenge de maig, coincidint amb el Dia de la Mare, organitzem el Dia de les Plantes, amb les recaptacions de les vendes destinades a finançar les festes i les excursions programades durant l'any escolar.

Així mateix, col·laborem estretament amb altres associacions municipals en tots els esdeveniments organitzats per l'ajuntament, com la Setmana Cultural, les Festes Majors i les estades de Nadal i Setmana Santa.

escola.png